Archief 2015-2016

2e Deelnemersbijeenkomst

Gisteren (20 maart) zijn onze Teamleider Bas en Jeroen samen naar de tweede deelnemersbijeenkomst geweest van de Alpe d’Huzes.

Deze werd gehouden in een enorme conferentiezaal van het NH Hotel te Noordwijkerhout, waar meer dan 2000 man zich verzameld hadden om als deelnemer meer te horen over het doel van Alpe d’Huzes en over de agenda van de week dat dit evenement zou plaatsnemen.

Overal in de zaal werden toespraken gehouden en waren dia’s te zien met informatie en foto’s van eerdere tochten. Niet alleen de organisatie van Alpe d’Huzes zelf, maar ook deelnemers zelf kwamen voor het publiek te staan om te vertellen waarom ze hier waren en waarvoor ze meededen. De sfeer was ongelooflijk, er werd heel veel meegevoeld en enthousiast gemaakt om met z’n allen die berg op te gaan. Of mensen nu te voet of te fiets gingen, ieder voelde zich opgenomen in de grote groep.

Ook werd er uitleg gegeven over de instelling zelf en hoe de week en de dagen dat de mensen de berg op gaan eruit zouden gaan zien. Niet onbelangrijk was dat ze uitlegden waar het geld dat we aan het inzamelen waren naartoe zouden gaan.

Op 30 april worden de tenues opgehaald door alle teamleiders in Papendal en dan is het nog bijna 3 maanden en dan staan we voor de berg!

Wilt u meer weten over de integriteitsverklaring of over het doel van Alpe d’Huzes, klik op onderstaande button en neus rond op hun site:

Wat is Alpe d’Huzes